PROJECT Exter

Exter zou door DSM gesloten worden. Door middel van een buy in hebben wij het bedrijf overgenomen. Inmiddels uigegroeid tot een bedrijf dat authentieke smaakproducten exporteert naar meer dan 42 landen

Exter 05 | East Asia Pacific office geopend

Trots om met onze thaise partner de openingshandeling te mogen verrichten

 - 10/05/2017

Exter 04 | Hoe het nu gaat

In 2016 stond het bedrijf en heb ik mij aan de dagelijkse leiding van het bedrijf onttrokken. Als aandeelhouder blijf ik betrokken bij het bedrijf en voer ik projecten uit voor Exter die een beroep doen op mijn talenten.

 - 07/21/2017

Exter 03 | Het vervolg

De afgelopen 10 jaar hebben wij met zijn allen hard gewerkt om het bedrijf weer een toekomst te beiden. Met veel vallen en opstaan kunnen wij met gepaste trots vertellen dat dit is gelukt. Mooie authentieke smaken vormen de basis voor veel producten in de voedingsmiddelenindustrie.

 - 07/21/2017

Exter 02 | De onderhandelingen

Anderhalf jaar duurde de onderhandelingen. Het proces werd telkens weer onderbroken. Gesprekken liepen vast. En werden toch weer vlotgetrokken. Uiteindelijk werd voor alle obstakels een oplossing gevonden en was de aankoop van Exter een feit. 1 april 2005 heb ik, samen met twee partners het bedrijf gekocht.

 - 07/21/2017

Exter 01 | Start

In 2002 startte Exter. Een mengbedrijfje met DSM als eerste klant. DSM kocht bij Exter mengsels in die zij niet in de eigen fabriek produceerden. DSM was voor Exter een grote klant. In de wandelgangen hoorde ik het gerucht dat DSM van plan was de eigen fabriek te sluiten. De reden was dat deze business unit te klein was voor het grote DSM. Ik ben in gesprek gegaan en heb de fabriek gekocht.

 - 07/21/2017