![foto-ad-exter-mobiel](https://www.advanvugt.nl/wp-content/uploads/freshizer/1138809d41cf2aa2f0b0427f3c10b084_foto-ad-exter-mobiel-360-408-c-90.jpg)
De smaak van vlees zonder een dier te slachten | Exter
- Voeding
- 23/01/2016
Hoe je proces getuurd toch authentieke smaken kunt maken.
![algen-hmeer](https://www.advanvugt.nl/wp-content/uploads/freshizer/11bd49f70c6dd8b2226416cfde00addd_algen-hmeer-360-408-c-90.jpg)
Algae Innovations Netherlands
- Biologie
- 22/01/2016
Algen zijn een onmisbare schakel in het ecosysteem. En hebben een enorm potentieel beschikbaar voor nieuwe toepassingen.
![cacaoschelpen_752efbeff0cabe0a244e10a3a29a76de](https://www.advanvugt.nl/wp-content/uploads/freshizer/02d444c19c7589f0aff8f4aa3873bfc3_cacaoschelpen_752efbeff0cabe0a244e10a3a29a76de-360-408-c-90.jpg)
Reststromen uit de agro- en ingrediënten industrie
- Milieu
- 22/01/2016
Hoe kun je voedsel afval omzetten in een waardevol product?
![zaanstad-maakstad](https://www.advanvugt.nl/wp-content/uploads/freshizer/4bc38721ae48f2414f35cfa380da07ea_zaanstad-maakstad-1-360-408-c-90.jpg)
Zaanstad Maakstad
- Kennis
- 23/01/2016
Zaanstad Maakstad is het samenwerkingsverband van de Zaanse procesindustrie.